Náměty a vzkazy
Komentáře
Přehled komentářů
Tento recept jsem dostal emailem a na tuto stránku se dostal proto, že je zajímavý. Za vlastní ho nevydáváme, ani vydávat nechceme, ale autora jsem neznal, proto není pod receptem uvedený. Při prohlížení webu, jsem ho našel hned na několika stránkách, českých i slovenských.
Pokud si přejete, recept smažu, nebo přidám odkaz na vaše stránky.
Martin
gulasopen@seznam.cz
Schůze
(S.G.O., 17. 2. 2011 7:37)
Franto, už jsme tě dlouho neviděli... Zastav se taky někdy na schůzi.
ML
Školení
(s.g.o., 4. 2. 2011 6:49)
Dne 4.2. 2011 se koná školení obsluhy trojnožky a způsobu použití přídavných segmentů. Školení se uskuteční v restauraci "Klub U Dědy" ve 20:30 hodin. Proběhne pod vedením autora, konstruktéra a výrobce, pana Vladimíra KOMÁRKA. Účast nutná!
s.g.o
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44
Re: bravčová krkovička pečená v majonézovom kabáte
(Martin, 5. 5. 2011 18:54)