Krůtí roláda v srnčím hřbetu
5 plátků krůtích řízků
40 dkg anglické slaniny
3 vejce
6 žampionů
10 dkg sýra
Oříšek másla na smažená vejce
Dijonská hořčice
Sůl
Pepř
Plátky masa lehce naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme dijonskou hořčicí. Formu vyložíme anglickou slaninou, kterou necháme překoukat přes okraje formy. Na slaninu přidáme čtyři plátky masa, které také necháme překoukat. Jeden plátek masa a pár plátků slaniny si necháme na překrytí.
Na maso dáme ve vrstvách anglickou slaninu, sýr, žampiony, smažená vejce, až formu naplníme. Zakryjeme plátkem masa a přesahující slaninou a slaninou, kterou jsme si nechali.
Dáme péci do trouby asi na hodinu. Šťávu, kterou rolka pustila, slijeme a podle potřeby zredukujeme. Přidáme kousek másla a necháme rozpustit.