Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hovězí nudle

0,5 kg zadního hovězího
1 velká cibule
2 lžíce plnotučné hořčice
2 lžíce kečupu
3 - 4 kyselé okurky
sůl
pepř
chili
olej
 
 

Maso nakrájíme na nudličky, cibuli nadrobno, okurky nakrájíme rozněž na nudličky. Do papiňáku dále trochu oleje, cibuli v něm zesklovatíme, přidáme maso, sůl, pepř a chili a podlejeme vodou tak, aby maso bylo ponořené. Zavřeme a vaříme asi 15 minut. Pak papiňák otevřeme, přidáme okurky a vaříme dalších 10 minut. Omáčky nesmí být moc, protože ji zahušťuje jen kečup a hořčice. Otevřeme, přidáme kečup a hořčici a chvíli povaříme. Podáváme s rýží nebo pečivem.