Jdi na obsah Jdi na menu
 


Samuraj

hovězí roštěnec 600g / 4 porce/
olej 100g
sojová omáč. 50g
solamyl 50g
zelnin. vývar 200g
vejce/žloutek/ 40g/1 ks/
cibule 50g
pórek 100g
paprika/lusk/ 100g
kečup 50g
čínské koření 30g
 

Maso nakrájíme na nudličky,okořeníme-sojou,kořením,přidáme žloutek,solamyl,a důkladně promícháme. Zeleninu nakrájíme také na nudličky. /Naložené maso necháme asi 3 hod. odpočinout v lednici.Do rozehřátého oleje vložíme maso a opékáme asi 5 min.za stálého míchání.Slejeme přebytečný olej a přidáme zeleninu a také asi 5 min. restujeme.Podlejeme vývarem a provaříme do zhoustnutí. /Podáváme horké/