Australska masova pie
Kulatou, nebo ctveratou formu (vysokou asi 4cm)vymazeme olejem, vylozime vyvalenym asi na 5mm silnym listkovym testem. Na panvi osmazime cibulku nakrajenou na drobno, pridame sekane hovezi maso (asi 2/3 obsahu formy), mletou cervenou papriku, dle chuti osolime,opeprime a take pridame na platky nakrajene zampiony.Podlejeme trochou vody a dusime asi 20 minut, pak pridame asi dve polevkove lzice kecupu a zahustime moukou na hustou kasi.Smesi s panve naplnime formu vylozenou testem,a prikryjeme platem testa ve tvaru formy.Kraje slepime a pred slepenim potreme vajickem,aby se pekne spojily.Horni dil testa propichneme na dvou az trech mistech a potreme vajickem.Peceme v troube pri 190 st.asi 20 minut, zalezi to na velikosti formy.Pie je upecena az je testo barvy zlatave.Jako prilohu podavame salat.Dobrou chut
Autor: Marie Kalla