Jdi na obsah Jdi na menu
 


Česká kuchařka

 

 ČESKÁ

KUCHAŘKA

Stručný a snadno pochopitelný

návod

k připravování chutných jídel všeho druhu

jež hodí se

zvláště pro kruhy občanské.

Zároveň s mnohými praktickými poučeními a pokyny s ohledem k zařízení domácnosti

 

kucharka.jpg

 

Recepty z přelomu devatenáctého a dvacátého století

ještě za mocnářství rakouského

 

prepocet_jednotek.jpg

 

Příspěvky

01 - O kuchyni a kuchyňském nádobí

12. 1. 2011

kucharka-up.jpgČeská kuchařka

 
Celý příspěvek | Rubrika: Česká kuchařka | Komentářů: 0

02 a - Polévky masité

12. 1. 2011

kucharka-up.jpgČeská kuchařka

 
Celý příspěvek | Rubrika: Česká kuchařka | Komentářů: 0

02 b - Polévky postní

12. 1. 2011

kucharka-up.jpgČeská kuchařka

 
Celý příspěvek | Rubrika: Česká kuchařka | Komentářů: 0

03 - Maso hovězí a jeho úprava

18. 1. 2011

kucharka-up.jpgČeská kuchařka

 
Celý příspěvek | Rubrika: Česká kuchařka | Komentářů: 0

04 - Omáčky

12. 1. 2011

kucharka-up.jpgČeská kuchařka

 
Celý příspěvek | Rubrika: Česká kuchařka | Komentářů: 0

05 - Zeleniny či vařivo (Přívary a příkrmy)

18. 1. 2011

kucharka-up.jpgČeská kuchařka

 
Celý příspěvek | Rubrika: Česká kuchařka | Komentářů: 0

06 - Masité pokrmy zadělávané, smažené a dušené

12. 1. 2011

kucharka-up.jpgČeská kuchařka

 
Celý příspěvek | Rubrika: Česká kuchařka | Komentářů: 0

07 - Pečeně

12. 1. 2011

kucharka-up.jpgČeská kuchařka

 
Celý příspěvek | Rubrika: Česká kuchařka | Komentářů: 0

08 - Saláty

3. 6. 2014

kucharka-up.jpgČeská kuchařka

 

09 - Kompoty

4. 6. 2014

kucharka-up.jpgČeská kuchařka

 

10 - Zvěřina

12. 1. 2011

kucharka-up.jpgČeská kuchařka

 
Celý příspěvek | Rubrika: Česká kuchařka | Komentářů: 0

11 - Ryby, raci, žáby a.t.p.

12. 1. 2011

kucharka-up.jpgČeská kuchařka

 
Celý příspěvek | Rubrika: Česká kuchařka | Komentářů: 0

27 - Některá pokynutí praktická

12. 1. 2011

kucharka-up.jpgČeská kuchařka

 
Celý příspěvek | Rubrika: Česká kuchařka | Komentářů: 0