Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jehněčí

 Jehněčí maso je maso z mladých ovcí ve věku do šesti měsíců. Jehněčí maso má podobné vlastnosti jako maso skopové či kůzlečí, pro neznalé lze toto maso popsat jako něco mezi hovězím a králíkem. Je to maso velmi kvalitní, vyrostlé v naprosté většině případů díky mateřskému mléku a čerstvé pastvě a tudíž velmi zdravé

jehneci.jpg 

 

Příspěvky

Jehněčí bifteky s mátou a citronem

25. 2. 2011

bez-nazvu-1.jpgJehněčí bifteky s mátou a citronem

 

Jehněčí hřbet na šalvěji

28. 3. 2011

Jehněčí hřbet na šalvěji

 

Jehněčí kolínka na bylinkách

25. 2. 2011

 

Jehněčí kotlety na švestkách s rýží

15. 3. 2011

Jehněčí kotlety na švestkách s rýží
 

Jehněčí kýta pošírovaná v pivní omáčce

28. 3. 2011

Jehněčí kýta pošírovaná v pivní omáčce, restované brambory a špenátový pudink

 

Jehněčí kýta s červenou vinnou omáčkou

25. 2. 2011

 

Jehněčí po římsku

25. 2. 2011

jehneci-po-rimsku.jpgJehněčí po římsku

 

Jehněčí ražníčí

28. 3. 2011

Jehněčí ražníčí

 

Jehněčí špízy s koriandrovým jogurtem

25. 2. 2011

 

Pečená jehněčí kýta

7. 4. 2011

 

Pikantní skopové

28. 3. 2011

Pikantní skopové

 

Skopové na sardeli

25. 2. 2011

skopove-na-sardeli.jpgSkopové na sardeli